piątek, 7 września 2012

Kuchniasłonia w Ugotowanach



Chciałbym zaprosić Was również na niedzielę do TVN. 09.09.2012 TVN wyemituje premierowy odcinek znanego programu Ugotowani, w którym miałem przyjemność wziąć udział. W niedługim czasie po programie, na blogu pojawią się przepisy z programu. 

Zapraszam...



P.S. dla wszystkich, którzy jeszcze nie widzieli, poniżej link do zwiastuna:

11 komentarzy:

  1. wlasnie sobie ostrze pazurki, zeby obejrzec :) pewnie juz nie ma co trzymac kciukow, bo juz po nagraniu, ale gratuluje! :))) bedziesz sławnym słoniem ;)

    OdpowiedzUsuń
  2. Oglądałam:) Gratuluję udziału, fajny odcinek:) Twój deser rewelacyjny! Truskawek z pieprzem nie znałam...

    OdpowiedzUsuń
  3. Zdecydowanie polecam truskawki, ale także tarty, które są magiczne w smaku.

    OdpowiedzUsuń
  4. naprawdę podziwiam twoją pasję, jesteś świetnym kucharzem i mam nadzieje że bedziesz moim motywem przewodnim w kuchni :) pozdrawiam Ola z Warszawy

    OdpowiedzUsuń
  5. Dzięki bardzo, teraz czuję się mocno zobowiązany, postaram się nie zawieść. Pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń
  6. mam pytanie, jeśli chodzi o tartę cytrynową z odcinka ugotowanych ;) jaką polewę robiłeś na wierzch? galaretka? coś szklistego? :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. W tarcie cytrynowej nie ma polewy, krem cytrynowy, jeśli zrobisz go według przepisu jest jedwabisty i lśniący.

      Usuń
  7. Czy moge dostać porzepis na winna sakwe a dokladnie jakie wino mam dodac i na ile pstraga do piekarnika

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Przepis na winną sakwę jest na stronie ugotowanych. Wina daje około pół kieliszka czyli okolo 75ml.

      Usuń
  8. A ja mam pytanie odnośnie tarty czekoladowej. Ile ml śmietanay kremówki należy użyć? Bo "1 opakowanie" niewiele mi mówi ;).
    Diana

    OdpowiedzUsuń